Ter overdenking 112

Op de dubbel-CD MUSIC FROM ROB MADNA (een aanrader) staat een compositie van Rob Madna, getiteld ‘Display’. Omdat Rob cryptogrammatisch is aangetast vroeg ik hem of het stuk in es stond. Dit bleek inderdaad het geval.
Zo is er ook het verhaal van de organist aan wie na afloop van een door hem gegeven concert door een kenner werd gevraagd waarom hij uitsluitend repertoire in vier mollen had gespeeld. Het antwoord luidde: “Het is vandaag Aswoensdag”. 

ACTUELE MISDAADBESTRIJDING
De voetbalclub Haarlem laat videobanden van hooligans bekijken door liplezers om te zien wie beledigende teksten roept.
Verder komen er bewakingscamera’s bij flitscamera’s die snelheidsovertredingen moeten vastleggen. Jaarlijks wordt één op de drie flitscamera’s vernield en het is de bedoeling dat de bewakingscamera dit voorkomt. Nu rijst, denk ik, de vraag hoe men zich het toezicht op de bewakingscamera’s voorstelt.
Hoe zat dat ook weer met dat Droste-chocoladebusje waarop een verpleegster een Droste-chocoladebusje vasthoudt waarop een verpleegster… ?

 OPMERKELIJKE ONE-LINERS

Regeren is asfalteren (NRC Handelsblad)

Formeren is schaken met Donner

Uit Onze Taal:

De leegte die hij achterlaat is niet te vervangen
(rouwadvertentie) 

Digitale barbecuevork – Nooit meer rauw vlees met verlichte display. Nu € 7.97 (max. 1 per klant) (Aktiekrant van Cranenbroek)

Veel berijders zijn hun leven begonnen in een Mini. Veel mensen willen er nu ook weer in eindigen. (Eindhovens Dagblad) 

Ze hebben een tijdje het bed gedeeld en in die periode is Joling bij Hensema in het verkeerde keelgat geschoten. Sindsdien is het altijd bonje tussen die twee. (VPRO gids) 

LENTE AANBIEDING
Iedere woensdag 10% korting op alle kinderen
(Advertentie van een kapper in Edese Post)

(H)EERLIJK DUURT HET LANGST
Onlangs bezochten we met onze jongste kleinzoon van zes een kinderboerderij. In de varkensstal trokken de biggetjes zijn aandacht. Hij streelde ze en zei toen zachtjes, peinzend voor zich uitkijkend: “Daar maken ze spareribs van…”

Categorieën:Overdenkingen